Nieuws, nieuwe titels en ontwikkelingen in de branche

Alles over Geschiedenis

Geschiedenis stoffig? Niet bij Alles over Geschiedenis. Dit kleurrijke blad boordevol illustraties neemt de lezer op een speelse manier mee door de geschiedenis. Van de Oudheid tot de Middeleeuwen en van de Eerste Wereldoorlog tot 9/11, alle tijdperken passeren de revue. De verhalen zijn geschreven in een levendige stijl met veel beeld en duidelijke infographics , zodat ook de meer ingewikkeldere onderwerpen goed te begrijpen zijn. Het magazine is daarmee ook geschikt voor middelbare scholieren. Het maakt geschiedenis voor een breed publiek toegankelijk.

Door de unieke aanpak van Alles over Geschiedenis, is dit magazine een echte aanvulling voor het assortiment van uw bibliotheek, voor jong én oud!

ACTIE: bestel t/m 31 augustus 2018 een jaarabonnement voor slechts € 31,- i.p.v. € 42,- voor levering in Nederland en slechts € 33,- i.p.v. € 44,- voor levering in België!

Gardeners’ World

Dit bekende tuinblad komt vanuit de populaire BBC-serie Gardeners’ World die ook in Nederland veel aanhangers heeft.

De Nederlandse uitgave van Gardeners’ World verschijnt 10 x per jaar en staat vol tips en ticks voor je moestuin, het ontwerpen van je tuin en oplossingen voor kleine tuinen. De seizoenen bij tuinieren staan centraal. Met het snoeiseizoen in september in aantocht, is dit hét moment om Gardeners’ World op te nemen in het assortiment van uw bibliotheek.

ACTIE: bestel t/m 31 augustus 2018 een jaarabonnement voor slechts € 37,- i.p.v. € 49,50 voor levering in Nederland en slechts € 38,- i.p.v. € 51,50 voor levering in België!