Nieuws, nieuwe titels en ontwikkelingen in de branche

Kidsweek: bestel nu met 25% korting!

Kidsweek is dé krant voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Als echte weekkrant brengt Kidsweek al het laatste nieuws uit Nederland en de rest van de wereld. Verder staat Kidsweek boordevol sport- en dierennieuws, grappige weetjes, puzzels, moppen en prijsvragen. De krant is zo geschreven dat deze aansluit op de belevingswereld en het leesniveau van kinderen. Zo blijven kinderen op de hoogte van wat er in de wereld gebeurt en kunnen zij tegelijkertijd ervaren hoe leuk lezen is.

Bestel Kidsweek nu voor slechts 63 euro (i.p.v. 84 euro) met levering in Nederland. In België betaalt u nu slechts 69,15 euro (i.p.v. 92,20 euro).

7Days: bestel nu met 25% korting!

7Days is een wekelijkse krant voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Elke week komt het nieuws uit Nederland en de rest van de wereld aan bod, afgewisseld met wetenschapsnieuws, sport, showbizz en het laatste boeken-, film- en gamenieuws. Daarnaast staan in 7Days veel verhalen en reportages voor en door jongeren. De artikelen zijn afgestemd op de interesses en het niveau van jongeren van 12 jaar en ouder. 7Days houdt jongeren niet alleen op de hoogte van het laatste nieuws, maar stimuleert ze ook om meer te lezen.

Bestel 7Days nu voor slechts 79,60 euro (i.p.v. 106,13 eur) voor levering in Nederland & België.