Onze werkwijze

Luisteren, meedenken en vertalen naar oplossingen!
Bovenstaande termen kenmerken de werkwijze van ILGE. Waarin de volgorde bewust is gekozen. Alleen door goed te luisteren naar de wensen van klanten en te kijken naar tendensen in de markt kun je als dienstverlener van toegevoegde waarde zijn. ILGE luistert en vraagt door. Wij bewijzen al bijna veertig jaar de kunst van het luisteren te beheersen.

 

U geeft aan in hoeverre u taken uit handen wil geven, wij pakken het op!

De ervaring binnen ons team, met specialisten in elke discipline, maakt van ILGE een fijne sparringpartner. Onze medewerkers adviseren, denken met u mee en gaan graag gezamenlijk aan de slag om het maximale uit uw collectie te halen. Zij zien het als een uitdaging om uw informatie aanbod op slimme wijze te ontsluiten voor uw eindgebruikers.

Op deze manier hebben wij de wensen van duizenden klanten weten te vertalen naar gebruiksvriendelijke totaaloplossingen. Binnen uw bedrijfsaccount heeft u alle instrumenten tot uw beschikking om zeer efficiƫnt abonnementen te beheren, budgetten te controleren, boeken en e-books e bestellen en management informatie uit te draaien. Laat u dit liever aan ons over? Dat kan ook! Uw vaste contactpersoon kan bijna al het werk voor u uit handen nemen. U geeft aan in hoeverre u taken uit handen wil geven, wij pakken het op!