Abonnementenbeheer

ILGE Subscription Management verzorgt het totale abonnementenbeheer van kranten, tijdschriften zowel in print als digitale vorm. Wij regelen uw bestellingen en annuleringen, de betaling en de afhandeling van eventuele klachten. ILGE garandeert overzichtelijk abonnementen beheer en transparante administratie van uw tijdschriften- en krantencollectie.

“De abonnementenservice van ILGE is voor de bibliotheek Breda een uitkomst. Al jaren werken wij met ILGE samen en dit scheelt ons enorm veel tijd.”

J.E. Kielman, Bibliotheek Breda

1 aanspreekpunt voor al uw abonnementenzaken. Voor elke bestelling, annulering, reclamering en vraag staat ons team voor u klaar."Wij zijn uitermate tevreden te kunnen rekenen op ILGE's service voor onze bestellingen en abonnementenbeheer."
Sabine Delelie

Hoewel onze klanten qua omvang en wensen flink uiteen lopen, weten wij hen altijd een passende oplossing te bieden. Alle abonnement informatie is inzichtelijk via het web-based abonnementen beheer systeem. Deze Online ILGE Portal geeft u antwoord op alle standaard vragen met betrekking tot uw kranten, tijdschriften en e-journals. Ook uitgebreide management informatie haalt u probleemloos uit uw portfolio. Voor de specifiekere zaken en adviezen zoals het bestellen van proefnummers, zoeken naar alternatieve titels en signalering op basis van special interest is uw vaste contactpersoon altijd bereikbaar.

Op het gebied van facturatie bieden wij maatwerk. Uw verzamelfacturen zijn uitgesplitst naar titel en periode. Tevens kunnen er meerdere subcategorieën worden toegevoegd zoals kostenplaatsnummer, doelgroep, afdeling om verwerking van uw facturen nog eenvoudiger te maken. Volledig digitale facturatie behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Een aantal voordelen van ILGE abonnementenbeheer voor uw organisatie:

  • 1 aanspreekpunt voor al uw abonnementenzaken. Voor elke bestelling, annulering, reclamering en vraag staat ons team voor u klaar.
  • Onuitputtelijke database met zowel internationale als lokale tijdschriften en kranten.
  • Een persoonlijke online collectie specialst die adviseert, activeert en ontsluit.
  • Overzichtelijke en transparante administratie en facturatie van uw abonnementenbestand.
  • Geen losse acceptgiro’s meer van verschillende uitgevers, slechts vier (in overleg meer of minder) verzamelfacturen per jaar.
  • Toegang tot de ILGE Portal®. Via dit online systeem heeft u volledig inzicht in uw collectie. U bekijkt hier o.a. de looptijd, prijs en geschiedenis van een specifiek abonnement.
  • Door het uitbesteden van abonnementenbeheer maakt u binnen uw organisatie meer tijd vrij voor kerntaken.

ILGE verzorgt het beheer van uw abonnementen op de meest efficiënte wijze met behulp van innovatieve, gebruiksvriendelijke oplossingen zonder daarbij uw behoefte aan persoonlijke service uit het oog te verliezen