Oplossing voor Openbare Bibliotheken

Binnen de openbare bibliotheek wereld is ILGE de meest logische keuze op het gebied van abonnementenbeheer. Op een enkele vestiging na, mogen wij ons partner noemen van de volledige Nederlandse openbare bibliotheek markt. Daar zijn we uiteraard erg trots op. We doen er dan ook alles aan om deze trouwe klantengroep altijd de beste service te bieden en hen daarnaast te blijven verrassen met innovatieve slimmigheden om onze dienstverlening nóg effectiever te maken.

“ILGE heeft onze volledige collectie in beheer, hierdoor heeft Bibliotheek Den Haag het aantal uren dat aan het beheer van de tijdschriften database werd besteedflink kunnen terugbrengen.”

H. Flaman, Bibliotheek Den Haag

Van kleine uitleenposten tot de grootste openbare bibliotheek van Europa,
ILGE levert maatwerk op elk niveau.

Naast Nederlandse bibliotheken mag ILGE tevens een groot aantal bibliotheken in België en Duitsland tot haar klanten rekenen. Volgens hetzelfde principe: 1 contactpersoon, snelle service en aantrekkelijke kosten bedient ILGE ook in deze landen het overgrote deel van markt.

Door onze jarenlange, intensieve samenwerking met openbare bibliotheken voelen wij feilloos aan waar de behoeftes van onze klanten liggen en weten snel te anticiperen op wijzigingen in de markt.

Een aantal voordelen van ILGE Subscription Management voor uw bibliotheek:

  • 1 aanspreekpunt voor al uw abonnementenzaken. Voor elke bestelling, annulering,reclamering en vraag staat ons team voor u klaar.
  • Onuitputtelijke database met zowel internationale als lokale tijdschriften, kranten en boeken
  • Overzichtelijke en transparante administratie en facturatie van uw abonnementenbestand.
  • Geen losse acceptgiro’s meer van verschillende uitgevers, slechts vier (in overleg meer of minder) verzamelfacturen per jaar.
  • Toegang tot de ILGE Portal®. Via dit online systeem heeft u volledig inzicht in uw collectie. U bekijkt hier o.a. de looptijd, prijs en geschiedenis van een specifiek abonnement.

Een gebruiksvriendelijk online beheer systeem gecombineerd met persoonlijke ondersteuning van een deskundig service team, zorgt voor de ideale mix om klanten met zeer uiteenlopende behoefte profielen de gewenste dienstverlening te kunnen bieden.