Integratie ILGE portal

Het overstappen naar een nieuwe leverancier kan zeer interessant zijn. Zo kunt u kiezen voor betere, snellere service of een scherpere prijs. Echter kan het vooruitzicht van het overstappen naar een volledig nieuw bestelsysteem soms als flinke drempel worden gezien. ILGE heeft de oplossing! Wij integreren de ILGE Portal simpelweg binnen uw vertrouwde bestelsoftware of koppelen onze portal aan uw catalogus. Op deze manier merken u en de eindgebruikers binnen uw organisatie niets van de overgang.

Integratie ILGE portal in uw vertrouwde bestelsysteem / catalogus.

Wij geloven dat goed beheer van abonnementen naast betrouwbare service voor een groot deel wordt bepaald door slimme IT-oplossingen. De dynamische ILGE Portal stelt ons in staat om scherpe servicegaranties te geven met betrekking tot afhandeling vragen en claims, de facturenstroom grondig maar extreem snel te verwerken en onze klanten volledige transparantie en overzicht te bieden met betrekking tot de abonnementencollectie.

Tevens ziet ILGE dat de koppeling met en/of integratie van externe software vaak tot een nog efficiëntere samenwerking leidt. Het open karakter van de ILGE Portal maakt het systeem uitermate geschikt om te communiceren met andere programma’s. Door de koppeling van ‘third party suppliers’ kunnen wij het bestelproces nog efficiënter maken.

Binnen de IT-afdeling van ILGE werkt het project team Koppeling & Integratie continu aan dergelijke oplossingen.

Enkele voorbeelden:

  • Integratie ILGE Portal binnen een SAP inkoopsysteem
  • Punch Out catalogus inclusief XML verkeer terug van Opdrachtgever naar ILGE, catalogus met OCI.
  • TBlox-koppeling, waarbij de boeken webshop van ILGE als inkoopmodule wordt aangesloten.
  • Implementatie van koppeling voor alle populaire ERP systemen.

Wij hebben tot nu toe alle gevraagde koppelingen tussen de bestelsystemen van onze opdrachtgevers en de ILGE Portal weten te realiseren. De IT-afdeling van ILGE gaat graag ook het gesprek met u aan om uw wensen te inventariseren en gezamenlijk te kunnen besluiten welk pad te bewandelen om tot het gewenste resultaat te komen.