ILGE Subscription Management BVBA is Certified PEPPOL Access Point

Wilt u e-facturen zenden naar en ontvangen van andere bedrijven (B2B) én overheden (B2G)?* En bent u op zoek naar een Access Point om dit te realiseren?

Is uw bedrijf klaar voor e-facturatie?

E-invoicing wordt razendsnel de norm. Vanaf medio 2019 zijn Europese overheden verplicht om alleen nog maar E-facturen te versturen en te ontvangen. Bedrijven die samenwerken met overheden zullen dit voorbeeld dus volgen. De federale en de Vlaamse overheid en tal van steden dringen bij hun leveranciers aan op e-facturen. Omdat E-facturatie veel voordelen biedt (zie: kader), zal ook de onderlinge e-facturatie tussen bedrijven niet lang op zich laten wachten.

Om dit soepel, veilig en op een gestandaardiseerde manier te laten verlopen, lanceerde de Europese Commissie het Europese e-facturatie netwerk: PEPPOL. Via de gecertificeerde Access Points (AP’s) kunnen overheden en bedrijven op universele wijze e-facturen met elkaar uitwisselen over het PEPPOL netwerk.

ILGE is een certified Access Point en biedt dus de oplossing voor het ontvangen én verzenden van e-facturen via PEPPOL. U hoeft hiervoor geen aanpassingen te doen aan uw huidige systemen. Wij zorgen ervoor dat uw facturen in de ondersteunde documentformaten en transportmethodes verwerkt worden, waardoor IT maatwerk voor uw onderneming overbodig is. Zo kunt u direct factureren aan én factureren ontvangen van de federale en de Vlaamse overheid én wordt uw volledige facturatieproces geautomatiseerd

Wilt u e-facturen zenden naar en ontvangen van andere bedrijven (B2B) én overheden (B2G)?* En bent u op zoek naar een Access Point om dit te realiseren? Neem contact met ons op via: info@ilge.eu.

*In de toekomst zal PEPPOL ook een oplossing bieden voor facturatie naar consumenten (B2C).

Voordelen E-invoicing via PEPPOL:

  • De Federale en de Vlaamse overheid en tal van steden dringen bij hun leveranciers aan op e-facturen. Per medio 2019 verplicht!
  • Het helpt u om uw administratieve en financiële processen te optimaliseren en uw facturen beter te beheren.
  • Door de afgesproken standaard, geen maatwerk. Dit maakt e-facturatie bijgevolg goedkoper
  • PEPPOL is een internationale oplossing
  • Snellere verwerking en betaling van een correcte factuur
  • Middel tegen spookfacturen, dankzij validatieproces
  • En meer...