Oplossing voor Bedrijfs Bibliotheken

Alle vakbladen uit uw specifieke werkveld zijn uit onze uitgebreide database direct te bestellen. Over de levering, ontsluiting en administratie hoeft u zich verder geen zorgen meer te maken. Daarnaast wordt de administratie volledig naar uw wens ingericht.

De verzamelfacturen van ILGE worden voor u uitgesplitst naar wens op basis van afdeling, kostenplaatsnummer of budgetcode.

Kennis input, in de vorm van vakliteratuur, dagbladen en nieuwsbrieven is onmisbaar wanneer u in uw werkveld wilt uitblinken. U ziet dan ook graag dat iedereen binnen uw organisatie toegang heeft tot de juiste informatie. Maar hoe? Hoe krijgt u de dagbladen op tijd bij het management? Hoe zorgt u voor de juiste online bevoegdheden voor uw personeel? En hoe behoudt u het overzicht in die enorme stroom facturen en grip op uw budget?

ILGE neemt deze zorgen weg. Wij maken een scan van de volledige informatie inkoop binnen uw organisatie en zorgen voor een geordende administratie. In overleg met de verschillende afdelingen bepalen wij op welke wijze toegang wordt verleend tot uw online abonnementen. Uw financiële administratie zal een zucht van verlichting slaken wanneer zij de verzamelfacturen van ILGE ontvangen; uitgesplitst naar wens op basis van afdeling, kostenplaatsnummer of budgetcode.

Een aantal voordelen van ILGE Subscription Management voor uw organisatie:

  • 1 aanspreekpunt voor al uw abonnementenzaken. Voor elke bestelling, annulering,reclamering en vraag staat ons team voor u klaar.
  • Onuitputtelijke database met alle vakbladen over uw werkveld
  • De administratie wordt naar uw wens ingericht met de mogelijkheid om extra velden toe te voegen om genereren van benodigde management informatie te vergemakkelijken.
  • Geen losse acceptgiro’s meer van verschillende uitgevers, slechts vier (in overleg meer of minder) verzamelfacturen per jaar.
  • Toegang tot de ILGE Portal®. Via dit online systeem heeft u volledig inzicht in uw collectie. U bekijkt hier o.a. de looptijd, prijs en geschiedenis van een specifiek abonnement.

Alle vakbladen uit uw specifieke werkveld zijn uit onze uitgebreide database direct te bestellen. Over de levering, ontsluiting en administratie hoeft u zich verder geen zorgen meer te maken.