Oplossing voor Museum Bibliotheken

Wij zorgen ervoor dat u alle interessante vakliteratuur zonder vertraging binnenkrijgt. U krijgt toegang tot de ILGE Portal®, waar u zeer eenvoudig kunt zoeken naar de voor uw museum geschikte literatuur.

“Alle abonnementen van zowel de CODA Museum, CODA Archief als CODA bibliotheek hebben wij toevertrouwd aan ILGE. Dankzij de overzichtelijke administratie die zij voeren hebben wij veel kosten kunnen besparen.”

A P. Schutte, CODA Apeldoorn

De tijdrovende aanschaf en administratie van de specifieke en internationale abonnementen, neemt ILGE voor u uit handen.

Laat ILGE de collectie van uw museum beheren. Dit klinkt natuurlijk wat vreemd en behoeft verdere uitleg. Uiteraard zal ILGE op gepaste afstand blijven van uw collectiestukken. We zorgen ervoor dat u zich wél volledig kunt richten op uw kerntaken, zonder afleiding. De tijdschriften en vakbladen die interessant zijn voor uw museum zijn vaak zeer specifiek en over het algemeen internationaal. De aanschaf en administratie van deze abonnementen is dan ook een tijdrovende klus.

Wij zorgen ervoor dat u alle interessante vakliteratuur zonder vertraging binnenkrijgt. U krijgt toegang tot de ILGE Portal®, waar u zeer eenvoudig kunt zoeken naar de voor uw museum geschikte literatuur. Dankzij de logische categorisatie in onze database heeft u al snel een duidelijk overzicht van alle beschikbare titels.

Een aantal voordelen van ILGE Subscription Management voor uw museum:

  • 1 aanspreekpunt voor al uw abonnementenzaken. Voor elke bestelling, annulering,reclamering en vraag staat ons team voor u klaar.
  • U hoeft geen contact meer te onderhouden met internationale uitgevers, ILGE bestelt en onderhandelt met hen over de beste prijs.
  • Toegang tot gebruiksvriendelijke database met zeer specifieke titels uit de hele wereld op elk interessegebied.
  • Overzichtelijke en transparante administratie en facturatie van uw abonnementenbestand. Slechts vier verzamelfacturen per jaar!
  • Toegang tot de ILGE Portal®. Via dit online systeem heeft u volledig inzicht in uw collectie. U bekijkt hier o.a. de looptijd, prijs en geschiedenis van een specifiek abonnement.

Ongeacht de omvang van uw collectie, het aantal bezoekers of uw budget, in de database van ILGE vindt u passende vakliteratuur voor elk museum. En wij staan voor u klaar om deze informatie aan te schaffen en te beheren.