Oplossing voor Overheidsbibliotheken

Voor zowel lokale als landelijke overheidsinstellingen inventariseren wij de informatiebehoefte, adviseren wij op titelniveau en kopen wij zo voordelig mogelijk in. De volledige inkoop wordt transparant gefactureerd zodat elk item eenvoudig is weg te boeken op het juiste budget.

“De overstap naar ILGE verliep vlekkeloos. Wij hebben samen met onze contactpersoon bij ILGE de administratie ingericht en vervolgens hebben zij alle abonnementen probleemloos overgezet”

A. Veenstra, Gemeente Leeuwarden

 In overleg met de verschillende afdelingen bepalen wij op welke wijze toegang wordt verleend tot uw online abonnementen. 

Overheidsinstellingen kopen grote hoeveelheden tijdschriften kranten databases en vakbladen in. Echter blijkt het vaak lastig om dit in 1 overzichtelijke administratie te gieten. Vanwege de diversiteit van de informatiebehoefte en de veelheid aan verschillende afdelingen is het moeilijk om de totale inkoop als 1 collectie te behandelen. ILGE helpt hierbij. Gecombineerde inkoop en beheer zorgt namelijk voor schaalvoordeel en gemak.

Voor zowel lokale als landelijke overheidsinstellingen inventariseren wij de informatiebehoefte, adviseren wij op titelniveau en kopen wij zo voordelig mogelijk in. De volledige inkoop wordt transparant gefactureerd zodat elk item eenvoudig is weg te boeken op het juiste budget. Uitgesplitst naar wens op basis van afdeling, kostenplaatsnummer of budgetcode.

In overleg met de verschillende afdelingen bepalen wij op welke wijze toegang wordt verleend tot uw online abonnementen. Print exemplaren worden vanzelfsprekend zonder vertraging bij de juiste persoon afgeleverd.

Een aantal voordelen van ILGE Subscription Management voor uw organisatie:

  • 1 aanspreekpunt voor al uw abonnementenzaken. Voor elke bestelling, annulering,reclamering en vraag staat ons team voor u klaar.
  • Alle aangeschafte informatie van uw overheidsinstelling overzichtelijk binnen 1 account.
  • De administratie wordt naar uw wens ingericht met de mogelijkheid om extra velden toe te voegen om genereren van benodigde management informatie te vergemakkelijken.
  • Geen losse acceptgiro’s meer van verschillende uitgevers, slechts vier (in overleg meer of minder) verzamelfacturen per jaar.
  • Toegang tot de ILGE Portal®. Via dit online systeem heeft u volledig inzicht in uw collectie. U bekijkt hier o.a. de looptijd, prijs en geschiedenis van een specifiek abonnement.

Onze abonnementenservice voor overheidsinstellingen bespaart u tijd en geld.