Oplossing voor Medische Bibliotheken

Ook voor medische bibliotheken verzorgt ILGE het beheer van abonnementen. Omdat deze collecties in veel gevallen zo goed als volledig digitaal zijn, zetten wij hier aangepaste online tools in gericht op ontsluiten, doorzoeken en genereren van bruikbare statistieken.

“Als je mailt of belt omdat er bijvoorbeeld een digitale toegang tot een tijdschrift hapert, dan krijg je meteen antwoord en vaak nog dezelfde dag een oplossende actie van je vaste contactpersoon bij Ilge. Daar ben ik nog steeds tevreden over.”

W. Salemink, Spaarne Ziekenhuis

ILGE maakt duidelijke afspraken met u en garandeert helderheid met betrekking tot prijzen en valutakoersen

ILGE neemt de aanschaf van informatie en bijbehorende prijsonderhandeling met uitgevers voor rekening. De markt van medical journals en databases is sterk aan verandering onderhevig. Prijzen schommelen flink en uitgevers zijn nog steeds zoekende naar heldere prijsmodellen. Dit maakt het aanbod er voor u niet overzichtelijker op.

ILGE maakt daarom duidelijke afspraken met u en garandeert helderheid met betrekking tot prijzen en valutakoersen. Wij zoeken naar slimme manieren om uw gewenste collectie tegen een door u vast gesteld budget te leveren. Daarbij combineren wij consortium deals met losse aanschaf van journals. En maken hierbij ook de afweging tussen print en online. Continue evaluatie van het gebruik van uw online content maakt het vervolgens mogelijk om gerichte aanpassingen te doen in uw aanbod.

Een aantal voordelen van ILGE Subscription Management voor uw medische bibliotheek:

  • 1 aanspreekpunt voor al uw abonnementenzaken. Voor elke bestelling, annulering,reclamering en vraag staat ons team voor u klaar.
  • ILGE vertaalt onduidelijke prijsmodellen van uitgevers naar een overzichtelijk aanbod voor uw medische bibliotheek.
  • ILGE denkt mee en onderhandelt voor u met leveranciers. De door u gewenste collectie tegen zo laag mogelijke kosten.
  • Uw vaste contactpersoon adviseert over het gebruik van elektronisch materiaal op basis van betrouwbare gebruikers statistieken en uitgebreide rapportages.
  • Via de ILGE Portal® toegang tot alle benodigde management informatie.

Door het beheer van uw collectie over te dragen aan ILGE, bespaart u veel tijd en kosten. U gunt uw bibliotheekteam hiermee vooral de rust die het nodig heeft om zich volledig te kunnen richten op het bedienen van uw eindgebruikers.